64533
Book
In basket
W książce znajdziesz: porady, jakie produkty wybrać do kiszenia, w czym najlepiej kisić, przepisy na fermentowane dania: kiszone warzywa, kimchi, kombuchę, zakwas z buraków, chleb na zakwasie, wskazówki, jak wykorzystać kiszone produkty w poście i diecie dr Ewy Dąbrowskiej, porady, jak zrobić domowe mleko kwaszone, kefir, jogurt czy jajka peklowane, inspirujące, nietypowe przepisy na warzywa i owoce: kapustę kiszoną z imbirem i marchewką, kiszone jabłka i cytryny, kiszone rzodkiewki i kiszony ananas, sposoby na wykorzystanie fermentowanych produktów w kuchni w zbilansowanych przepisach.
Availability:
Ostrzeszów Wypożyczalnia dla Dorosłych
There are copies available to loan: sygn. 64 (1 egz.)
Notes:
Bibliography, etc. note
Bibliografia na stronie 247.
Reviews:
The item has been added to the basket. If you don't know what the basket is for, click here for details.
Do not show it again